Objavljen FLAG natječaj za dodjelu potpore za prikupljanje otpada iz mora, podmorja i priobalja

22.10.2019

Objavljen je FLAG-natječaj za dodjelu potpore projektima u okviru Mjere 2.2.1. Prikupljanje otpada iz mora, podmorja i priobalja iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu 2014.-2020. FLAG-a „Istarska batana“.

Predmet FLAG-natječaja je dodjela javne potpore nositeljima projekta koji imaju stalno sjedište/podružnicu/izdvojenu poslovnu jedinicu, neki drugi oblik pravnog djelovanja ili su registrirani unutar ribarstvenog područja FLAG-a Istarska batana, točnije: gradova Rovinj i Vodnjan te općina Medulin, Ližnjan, Fažana, Bale, Svetvinčenat, Barban, Kanfanar i Marčana, za provedbu aktivnosti s ciljem očuvanja biljnih i životinjskih staništa kroz ekološko-edukativne aktivnosti čišćenja te recikliranja i ponovne uporabe prikupljenog otpada.

Nositelji projekta i projektni partneri mogu biti isključivo organizacije ribara, organizacije civilnog društva, jedinice lokalne samouprave, lučke uprave, turističke zajednice i javne ustanove.

FLAG-natječaj otvoren je za podnošenje prijava projekata od ponedjeljka, 14.10.2019.g., a završava zaključno s 15.11.2019. godine.

NATJEČAJ preuzmite na sljedećem linku: Natječaj LAG Istra

2019

Arhiva