Izbor sportašice - sportaša godine

24.02.2017

Zajednica sportskih udruga Fažane u suradnji sa Općinom Fažana tradicionalno, početkom svake godine bira najbolje općinske sportaše za prethodnu godinu.

Cilj izbora je popularizacija sporta, stimulacija najboljih sportaša, davanje pažnje sportu, sportskim djelatnicima i prvenstveno sportašima.

Biraju se najbolji sportaši u kategorijama: sportašica perspektivna sportašica ženska sportska ekipa sportaš perspektivni sportaš muška sportska ekipa.
Uvjeti kandidiranja sportaša/ica: Sportaš/ica mora imati mjesto prebivališta na pordručju općine Fažana, bez obzira na trenutno mjesto boravka; Sportaša/icu mora kandidirati njegov matični klub; Sportaš/ica mora udovoljavati uvjetima koji su predviđeni za kategoriju za koju se natječe; Sportaš/ica se može natjecati u više kategorija ukoliko udovoljava za to predviđene uvjete; Sportaš/ica mora biti kandidiran u roku od 8 dana od objave ovog oglasa u javno glasilo.

Izbor najboljih sportaša vrši se glasovanjem svih sportskih udruga učlanjenih u Zajednicu sportskih udruga Fažane.

Svečano proglašenje sa prigodnon zakuskom i podjelama nagrada izvršit će se u prostorijama Općine Fažana, na godišnjoj skupštini Zajednice sportskih udruga Fažne, koja će se održati uz prisustvo najviših općinskih i sportskih dužnosnika.

Prijave za najboljeg sportaša dostavljaju se osobno predsjedniku ili tajniku ZSUF ili elektronskom poštom na adresu predsjednika ili tajnika ZSUF.
Rok za dostavu prijedloga je 12.03.2017

2017

Arhiva