2. Memorijal Ivana Todorića

12.09.2022

Poštovani,

obavještavamo vas da Policijska uprava istarska, Udruga specijalne jedinice policije BAK Istra,  Atletski savez Istre, Regionalni klub IPA Istra i Turistička zajednica grada Pule dana 24. rujna 2022. godine, povodom Dana policije i četvrte godišnjice smrti policijskog službenika Ivana Todorića, organiziraju memorijalnu utrku na području Valbandona i Štinjana kako bi se obilježilo sjećanje na stradalog Ivana i promovirali zdravi stilovi života, odnosno sportsko-rekreativne aktivnosti.

Osim što se utrkom želi odati počast policijskom službeniku, ona ima i humanitarni karakter, s obzirom da je sav prihod od utrke namijenjen Zakladi policijske solidarnosti koja je osnovana radi promicanje humanitarnog djelovanja i potpore policijskim službenicima Ministarstva unutarnjih poslova.

Molimo vas da informaciju o utrci učinite dostupnom putem svojih web stranica, društvenih mreža i drugih izvora izvješćivanja mještanima te domaćim i stranim gostima koji borave na području Općine Fažana. Također Vas pozivamo da se sukladno mogućnostima uključite u organizaciju humanitarne utrke.

Sve informacije o utrci možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://istarska-policija.gov.hr/vijesti/vijesti/otvorene-prijave-za-humanitarnu-utrku-potrcite-u-spomen-na-ivana-todorica/28516

S poštovanjem

Ured načelnika PU

2022

Arhiva